×

''Ik maak me website zelf wel''.

12 december 2018
‘’Ik maak mijn website zelf, dat kan namelijk super makkelijk en super snel!’’
 
‘’Ohja? Heb je jouw website al gemaakt dan?’’
 
‘’Nee, nog niet. Maar als ik daar even voor ga zitten heb ik dat zo geregeld’’
 
*Paar weken later*
 
‘’Wat is de status van je website?’’
 
‘’Goed! Kijk zelf maar!’’
 
Ik krijg een linkje doorgestuurd via de mail en open het linkje. Tot mijn verbazing is er echt een website ontstaan die er prima uit ziet. Maar…
 
-De website is niet responsive voor telefoon en tablet.
-De URL luidt: Bedrijfsnaam.provider.nl. Niet het eigen domeinnaam.
-Geen mogelijkheid tot hogere zoekresultaten in Google.
 
Oftewel, 3 essentiële factoren van een website zitten niet in de website die deze ondernemer heeft gemaakt. Dat is natuurlijk geen punt als je niet online wilt groeien en je alleen wilt dat een paar familieleden van je online bestaan af weten…
 
Maar dat past niet in mijn straatje haha. Ik maak jouw website zo dat alle essentiële factoren in jouw site zitten. Want zeg nou eerlijk, ook jij wilt online scoren toch?
 
Daarom bied ik jou een kans om jouw website om te laten toveren tot een website waarmee je kan gaan groeien. Ik maak namelijk voor jouw een vrijblijvend demo model die je kan aanvragen door hier te klikken. Je zit niet vast aan dit demo model, dit is enkel een fictieve invulling van je potentiële nieuwe website en kan binnen 14 dagen uitgewerkt worden, of naar de prullenbak versleept worden.
 
Ik hoop je snel te spreken!
 
Bjorn

 

Privacyverklaring | Copyright by BAG Media | Created by BAG Media