Content

Wij creëren professionele foto’s en video’s voor social media en websites.

Hoe gaan wij te werk?

Goede foto’s is een must voor elke website en webshop en daarom zijn wij hierin gespecialiseerd. Het creëren van eigen content en dus een ”eigen gezicht” krikt het conversie percentage omhoog. Daarnaast kan je een eigen look and feel aan je website en webshop geven aan de hand van de huisstijl.

Het is namelijk erg belangrijk dat bezoekers weten met wie ze te maken hebben. Daarbij helpen natuurlijk goede reviews en een stukje vindbaarheid. Maar het maken van eigen foto’s is vaak een onderschat item merken wij. De reden dat dit vaak onderschat word is omdat je ook al snel tevreden kan zijn met traditionele stock foto’s. Deze kan je gratis of betaald download van verschillende platformen en gebruiken voor je website en webshop. Zo creëer je uiteraard een mooie website, maar is die ook onderscheidend genoeg?

Video’s worden steeds belangrijker in de online wereld. Het is een manier om snel een verhaal te vertellen en om bezoekers langer op je website te laten. Dit kan in de vorm van een bedrijfsvideo of in de vorm van een animatie bijvoorbeeld. Wij zijn hier dan ook in gespecialiseerd. Met name in het stukje ”social content”. Dit zijn tamelijk kleine video’s met een duidelijk call to action en een hoge belevingsgraad.

Daardoor zijn de video’s te gebruiken voor zowel social media als op je webshop. Wist je dat video’s tot wel 1200% meer engagement creëren dan foto’s en tekst?

Vraag direct een offerte aan!

Binnen 24 uur een gepaste offerte in je mailbox.

Waar leggen we de focus op?

Wij denken graag 1 stap vooruit.

Look and feel

Beleving

Verhaal

Meer dan 200+ ondernemers gingen je voor

Enkele grepen uit ons werk

Bjorn Vriens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan je gegevens achter en wij bellen jou z.s.m. terug!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Bel mij direct.
  • Binnen 1 dag reactie

  • 200+ ondernemers gingen je voor

Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord gecontacteerd te worden