×

Video.

Met bedrijfsvideo's haal je meer uit je bedrijf en producten. Het genereert meer traffic en houd je bezoekers langer op je social media en website. Daarover hier meer.

Onze sterke punten:

  • Creativiteit
  • Hoogwaardige video's
  • Storytelling en branding
  • Felxibiliteit
  • Dronevideo's
  • Motion time lapse

Enkele grepen uit ons werk


IN 3 STAPPEN EEN BEDRIJFSVIDEO!smiley

Voordat een bedrijfsvideo tot stand komt gaan daar natuurlijk een paar stappen aan vooraf. Hieronder heb ik deze stappen zo goed mogelijk omschreven. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd mijn chat raadplegen. Dat doe je door rechts op de Facebook Messenger Popup te klikken. (Het kan een paar tellen duren totdat de popup in beeld komt.)

Stap 1 - Oriëntatiegesprek

In dit oriëntatiegesprek kom ik op locatie om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en om te achterhalen wat jij voor ogen hebt. Het is belangrijk om vast te stellen wat je precies in je bedrijfsvideo wilt hebben. Heb je bijvoorbeeld een groot bedrijfsterrein? Dan zijn shots met een drone wellicht interessanter dan een ''normaal shot''. Als we de omgeving goed in kaart hebben gebracht gaan we bekijken wat voor soort bedrijfsvideo wij gaan maken. Is dit een video om in je ontvangstruimte te laten draaien? Ga je de video gebruiken voor je social media? Of ga je deze video communiceren via al jouw online kanalen? Wanneer we dat hebben vastgesteld kan ik een offerte voor je opmaken.

Omdat iedere ondernemer een andere visie, huisstijl en wensen heeft. Is een bedrijfsvideo áltijd maatwerk.

Stap 2 - ''Filmdag''

Op de filmdag gaan we jouw bedrijfsvideo opnemen! Dat is wel handig namelijk...

Dit werkt het beste als jij, als ondernemer, ook jouw eisen en visie deelt op het gebied van de bedrijfsvideo. Wat lijkt jou gaaf om in je video terug te zien? En wat wil je absoluut NIET in je bedrijfsvideo terugzien? Dit zijn essentiële factoren die uiteindelijk lijden tot een bedrijfsvideo naar jouw wensen.
Van te voren word een script verzonnen zodat we een rode draad hebben om ons aan vast te houden. Dit om te voorkomen dat we willekeurige shots gaan opnemen en uiteindelijk geen verhaal vertellen maar gewoon een videotje in elkaar aan het zetten zijn. Niet de bedoeling dus...

Stap 3 - Oplevering

Wanneer de filmdag vlekkeloos is verlopen ga ik aan de slag om de shots om te zetten in een bedrijfsvideo. Ik probeer dit binnen 48 uur op te leveren.

Interesse gewekt? Vraag een oriëntatiegesprek aan!Download hier de algemene voorwaarden voor dienstverlening

Geïnteresseerd in een demo?

Vul dan onderstaand formulier in.

Privacyverklaring | Copyright by BAG Media | Created by BAG Media