Webshop

Wij bouwen complete oplossingen binnen Woocommerce gericht op conversies.

Hoe gaan wij te werk?

Als eerste is het belangrijk om samen te bepalen wat de ‘’Look and feel’’ van jouw webshop moet worden. In dit gesprek gaan we samen bekijken wat jouw wensen en eisen zijn en hoe wij dat kunnen toepassen op jouw nieuwe webshop. Daarnaast zijn er nog meerdere dingen belangrijk zoals: De foto’s, eventuele video’s, teksten en huisstijl.

Wanneer we alles hebben doorgesproken en de wensen zijn duidelijk. Wordt er een passende offerte opgemaakt. Bij akkoord van jouw kant gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om met een eerste opzet te komen.

Nadat de offerte akkoord is bevonden. Gaan wij aan de slag met de eerste opzet. In deze opzet verwerken wij jouw wensen en eisen in een tastbaar design. Deze zal bestaan uit 2-3 verschillende pagina’s en een voorbeeldproduct. Op dit moment kan jij jouw wensen nog bijsturen en werken we al langzaam aan richting een eindresultaat.

In deze fase gaan wij de eerste opzet uitwerken tot een ”echte” webshop. We zitten op dezelfde golflengte en wij hebben er vertrouwen in dat het eindresultaat er mag wezen! Alle pagina’s worden uitgewerkt en de SEO wordt verwerkt in de webshop. Daarnaast wordt het betaalsysteem gekoppeld aan de webshop (hierin werken wij samen met Mollie) en worden de categorieën uitgewerkt. Ook worden de verschillende functionaliteiten toegevoegd die we samen besproken hebben.
Feest! Jouw nieuwe webshop is online.

Wij bieden een maand gratis support aan na oplevering van website en/of webshop. Mocht je bijvoorbeeld wat dingen niet snappen of wil je toch nog wat aanpassingen doen? Dan word dit voor je geregeld! Daarnaast krijg je een video opname van de werking van je website en/of webshop. In deze video (vaak bestaande uit 30-45 min.) leggen wij je uit hoe je de website en/of webshop kan onderhouden en hoe je de informatie kan verwerken.

Wij zijn er van bewust dat wij de webbouwers zijn en niet jij. Daarom vinden wij belangrijk dat er vanuit onze kant ook een extra stukje begeleiding wordt aangeboden. Deze begeleiding kan je zien als een duwtje in de rug. Zo geven wij tips en tricks over hoe jouw website en/of webshop kan gaan scoren. Daarnaast zijn wij ook transparant over onze werkwijze en werkzaamheden. Zo krijg je na iedere aanpassing een update!

Dit is een erg belangrijk onderdeel binnen de website. Onze hosting zorgt ervoor dat jouw website en email naar behoren blijven draaien. Wel zo handig dus…  Hiermee werken wij met een fair use policy. Het kan zijn dat je al een hostingpakket hebt bij een andere hoster maar wees gerust! Wij nemen dit proces van je uit handen.
Lees hier meer over onze hostingpakketten.

Vraag direct een offerte aan!

Binnen 24 uur een gepaste offerte in je mailbox.

Waar leggen we de focus op?

Wij denken graag 1 stap vooruit.

Conversie

UX

Vindbaarheid

Hosting

Het is belangrijk dat je website voorzien is van een kwalitatief goede hosting. Wij helpen je hier graag bij.

Optimalisatie

Je website is live! Tijd om aan de slag te gaan. Met onze blogpaketten ga jij zeker scoren.

Meer dan 200+ ondernemers gingen je voor

Enkele grepen uit ons werk

2021-12-03T11:02:00+00:00

Hemerocallis Goes

Website realisatie Voor hemerocallis-goes hebben wij een website gerealiseerd. Bekijk de website ...

2021-12-03T11:02:12+00:00

Robben Horeca

Website realisatie Voor Robbenhoreca hebben wij een website gerealiseerd. Bekijk de website ...

2021-12-03T11:03:01+00:00

Hooijmans Hairline

Website realisatie Voor Hooijmanshairline hebben wij een website gerealiseerd. Bekijk de website ...

2021-12-03T10:50:29+00:00

Het Verbond

Website realisatie Voor Het Verbond hebben wij een website gerealiseerd. Bekijk de website ...

Bjorn Vriens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan je gegevens achter en wij bellen jou z.s.m. terug!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Bel mij direct.
  • Binnen 1 dag reactie

  • 200+ ondernemers gingen je voor

Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord gecontacteerd te worden