×

Website en webshop.

Wij zijn de webbouwer waarover jij altijd tevreden zal zijn!

Dat is een grote belofte... Maar ik ben van mening dat wij altijd het gewenste resultaat kunnen bewerkstelligen, omdat wij altijd luisteren naar jouw vragen en wensen en deze toepassen in de praktijk. Ik gebruik geen Open Source zoals Joomla! en Wordpress, ik maak de website zelfsmiley. Waarom? Lees dit maar even.

Jouw website en/of webshop is:

  • Volledig responsive
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Opgemaakt volgens jouw wensen
  • Design van deze tijd

Direct meer informatie? Chat met ons via Facebook Messenger op onze website!

Enkele grepen uit ons webbouw verleden:

Dit zeggen andere over ons:

In 3 stappen een website en webshop!

Stap 1- Oriëntatiegesprek

In dit gesprek gaan we samen jouw wensen en eisen doornemen. Wil je en website en webshop of enkel een website? In welke branche zit jij en wat doen jouw concullega's op het gebied van websites en de marketing hiervan? Wil je hun overtreffen of blijf je expres daaronder? En niet heel onbelangrijk. Wat voor soort designs vind jij mooi? Uiteindelijk moet jouw website natuurlijk die wauw factor hebben. Hierin zijn wij gespecialisserd en zullen we er alles aan doen om jou tevreden te stellen.

Het oriëntatiegesprek bestaat dus uit meerdere dingen met één doel: Zoveel mogelijk informatie delen om de volgende stappen vlekkeloos te kunnen uitvoeren.

Stap 2 - ''De Bouw''

Alle informatie die jij mij hebt gegeven ga ik nu omzetten in een website en/of webshop. Ik probeer het altijd binnen 30 werkdagen op te leveren. Zodat jij snel aan de gang kan met jouw nieuwe website. Binnen enkele dagen heb jij een demo model. Hierop gaan we doorbouwen totdat jouw website de wauw factor heeft.

Stap 3 - Oplevering en nazorg

​Na de 30 dagen heb ik een website gebouwd die geheel aan jouw wensen voldoet. Maar dat betekend niet dat je er al bent.
Bij een website komen ook wat andere dingen om de hoek kijken. Zoals het optimaliseren van de teksten, de online marketing en de social media marketing. Gelukkig kan je bij mij álles uitbestedensmiley. Zodat alles gestroomlijnd is en jij jezelf geen zorgen hoeft te maken over jouw website en/of webshop!

Hierover kan je meer informatie krijgen via onze Facebook Messenger chat op deze website.Download hier de algemene leveringsvoorwaarden.Geïnteresseerd in een demo?

Vul dan onderstaand formulier in.

Privacyverklaring | Copyright by BAG Media | Created by BAG Media