×

Wij kunnen u ondersteunen met

BAG Media.

Mijn naam is Bjorn Vriens, ik ben 21 jaar jong en eigenaar van BAG Media. Ik help ondernemers zoals jij met websites en webshops.

In november 2016 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KVK. Vol trots liep ik daar de deur uit met mijn eerste ''eigen'' bedrijf. Toendertijd zat ik nog op school, ik moest nog een half jaar om precies te zijn. Nadat ik mijn examens had afgerond en had behaald (niet heel onbelangrijk) ging ik dan echt voor mezelf beginnen. Het eerste jaar in combinatie met een part-time baan waarmee ik BAG media combineerde. Dit ging allemaal voorspoedig tot het moment dat er échte grote opdrachten binnen kwamen van serieuze bedrijven. Op dat moment was ik mijn diensten pakket aan het uitbreiden. Namelijk van social media marketing naar websites, webshops en video. Het doel wat ik voor ogen had was om het ''complete plaatje'' aan te bieden. Dit ging natuurlijk niet met maar één dienstenpakket. Hiervoor moest ik gaan uitbreiden.

Daarom bied ik nu websites, webshops, social media marketing, online marketing, video én foto aan. Daarmee kan ik jou helpen.

Wil je weten hoe? Laat dan je gegevens achter! Ik bel je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Ik hoop je snel te spreken!

Privacyverklaring | Copyright by BAG Media | Created by BAG Media