Wij visualiseren jouw verhaal

Sinds 2018

Over ons

Mijn naam is Bjorn Vriens, ik ben 22 jaar en ben werkzaam in Vught. Sinds 2018 ben ik van start gegaan met mijn bedrijf ”BAG Media”. Mijn doel is om jouw, als ondernemer, compleet te ontzorgen in de online wereld zoals we die nu kennen.

Daarom bied ik websites, webshops, video’s, foto’s en online marketing aan. Dit doe ik nu sinds 1 januari 2019 full-time, zodat ik me compleet kan focussen op mijn bedrijf om zo het beste resultaat te halen. Benieuwd wat voor resultaat ik voor jou kan behalen?

Onze werkwijze kan je omschrijven als persoonlijk, meedenkend en doeltreffend. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Daarnaast onderscheiden wij ons in ”after-sales”. Wij zijn de webdesigners en jij niet. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom bieden wij transparante support aan én begeleiding. Na oplevering van een website en/of webshop komen er nog erg veel dingen om de hoek kijken. Hieronder een opsomming hoe wij hier mee omgaan:

Support en tutorialvideo
Wij bieden een maand gratis support aan na oplevering van website en/of webshop. Mocht je bijvoorbeeld wat dingen niet snappen of wil je toch nog wat aanpassingen doen? Dan word dit voor je geregeld! Daarnaast krijg je een video opname van de werking van je website en/of webshop. In deze video (vaak bestaande uit 30-45 min.) leggen wij je uit hoe je de website en/of webshop kan onderhouden en hoe je de informatie kan verwerken.

Begeleiding
Wij zijn er van bewust dat wij de webbouwers zijn en niet jij. Daarom vinden wij belangrijk dat er vanuit onze kant ook een extra stukje begeleiding wordt aangeboden. Deze begeleiding kan je zien als een duwtje in de rug. Zo geven wij tips en tricks over hoe jouw website en/of webshop kan gaan scoren. Daarnaast zijn wij ook transparant over onze werkwijze en werkzaamheden. Zo krijg je na iedere aanpassing een update!

Hosting en email
Dit is een erg belangrijk onderdeel binnen de website. Onze hosting zorgt ervoor dat jouw website en email naar behoren blijven draaien. Wel zo handig dus…  Hiermee werken wij met een fair use policy. Het kan zijn dat je al een hostingpakket hebt bij een andere hoster maar wees gerust! Wij nemen dit proces van je uit handen. 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die graag mee denkt in de oplossingen. Hoewel we pas enkele jaren opereren in ons vakgebied. Kunnen wij alles uit handen nemen binnen de online wereld. Daarnaast zijn wij transparant over de werkzaamheden, hebben wij goede prijzen en denken wij altijd 1 stap vooruit! Bekijk ook eens onze referenties.

Professionele Website Laten Maken

Meer dan 150+ ondernemers gingen je voor

Waar staan wij voor?

Bjorn Vriens

Eigenaar BAG Media

Wij visualiseren jouw verhaal

Portfolio

2021-05-10T15:06:49+00:00

AJ Caravans

Webshop realisatie Voor AJ Caravans uit Katwijk hebben wij een webshop ontwikkeld met ...

2021-05-10T15:05:14+00:00

Amoen

Webshop realisatie Voor Amoen uit Vught hebben wij een bestelwebsite gerealiseerd. Bekijk de ...

2021-05-10T15:23:43+00:00

Cronenborgh Creations

Webshop realisatie Voor Cronenborgh Creations uit Houten hebben wij een webshop gerealiseerd. Bekijk ...

2021-05-10T15:19:06+00:00

Coffee Content

Website realisatie Voor Coffee Content uit Vught hebben wij de website gerealiseerd. Bekijk ...

Bjorn Vriens

BAG Media
Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Bel mij direct.

Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord gecontacteerd te worden