Marketing uitbesteden

Omdat wij ons zelf focussen op het bouwen en designen van websites en webshops. Zijn we met verschillende ondernemers uit de regio een samenwerkingsverband aan gegaan. Zo voert iedereen zijn/haar eigen specialisme uit en kunnen wij jou bepaalde kwaliteit geven in de diensten. Zo bieden wij via onze partners SEO, SEA, content marketing en social advertising aan.

SEO

Organisch groeien op Google

Dit is normaliter een traject van enkele maanden waarin de organische vindbaarheid centraal staat. Dit heeft vaak even de tijd nodig voor dat je resultaten ziet maar vormt een sterke basis voor de toekomst.

SEA

Direct zichtbaar

Via deze manier gaan we adverteren op Google waardoor je direct verkeer naar je website kan verwachten. Door middel van een zoekwoorden onderzoek worden de termen bepaald en vanuit daar ga je een traject in van een x aantal maanden.

Social media

Zichtbaarheid creëren

Facebook, Instagram, TikTok of toch Snapchat? Allemaal mediums waar je op aanwezig kan/wilt zijn. Welk platform het ‘beste’ voor jou is zoeken onze specialisten graag voor je uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan!

  • Binnen 1 dag reactie
  • 300+ ondernemers gingen je voor
  • Offerte met prijs op maat

Jan-Willem Mercx

Mercx Bewindvoering

In no time een pracht website opgezet en de keren dat wijzigingen gewenst waren waren die ook weer in no time en naar wens doorgevoerd. Prijs kwaliteit ligt erg goed! Erg gelukkig met Bjorn, die altijd vrolijk bleef gedurende het hele proces. En ik heb hem meerdere keren gevraagd om het tóch net weer iets anders te doen. Goed overleg, duidelijk, snel en accuraat. Kortom, een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.